Maszyna do miesa wilk

https://neoproduct.eu/fr/revitalum-mind-plus-une-solution-efficace-pour-les-problemes-de-concentration-et-de-memoire/

Kotleciarka Maga jest prasą do mięsa, której obowiązkiem jest rozbicie kawałków mięsa na plastry o stałej grubości (w zależności od potrzeb, na całkowitej szerokości rozgniecenie jest taką tąż grubość). Praca urządzenia przyspiesza i poprawia proces przygotowania kotletów, zachowując przy tym świeżość, kruchość, soczystość oraz wagę mięsa. Wynik ten gwarantują zespoły specjalnie ukształtowanych noży ze określeni nierdzewnej, wykonujące precyzyjne nacinanie mięsa, spiralnie rozlokowane na wałkach obrotowych.

Prasa do kotletów znajduje wykorzystanie w lokalach gastronomicznych oraz sklepach, gdzie w możliwości można odnaleźć mięso wołowe w twarze zawijanych zrazów, bitek i befsztyków; mięso wieprzowe podzielone na kotlety schabowe, zawijańce, zrazy wieprzowe, steki, sznycle; mięso drobiowe zrobione na de Volaille; porcje grillowe. Kotleciarka umożliwia przygotowanie wielkiej sumy rozbitych plastrów w czasie krótkiego czasu czasu - ok. 800 porcji w ciągu godziny, przy czym mięso nie pewno być mrożone, ani nie może wynosić kości. Obsługa maszyny stanowi niezwykle naturalna, dzięki zastosowanym przez producenta Maga będących rozwiązań - półautomatyczne sterowanie, rozgraniczenie przestrzeni roboczej od operacyjnej w końcu zapewnienia ochrony zdrowia osób obsługujących (zabezpieczenie dojazdu do określeni), zmiany konstrukcyjne, mające prestiż na zmniejszone o 45% zużycie energii, zmniejszenie czynności produkujących się na całość cyklu rozgniatania (skrócony godzina pracy), polerowana obudowa o stałych kształtach ułatwia czyszczenie (elementy prasy winnym być czyszczone i suszone po stałym związku z żywnością; zabronione jest mycie całej maszyny strumieniem wody). Cicha praca samego urządzenia oraz przekładni olejowej to dodatkowe atuty maszyny. Kotleciarka spełnia wszystkie normy (CE, Dyr. 2006/42/WE, oraz EN 60204-1:2010 - bezpieczeństwo elektryczne). Zalety kotleciarki Maga zostały uznane przez użytkowników oraz jurorów Międzynarodowych Targów w Poznaniu (odznaczenie złotym medalem). Maga, jako producent akcesoriów do przemysłu spożywczego, kładąc się na świadomości oraz poczuciu otrzymywanym od 1990 roku pisze na sytuacja, prostotę, inteligencję rozwiązań, moc i dużą wydajność. Firma sukcesywnie wzbogaca swoją możliwość o kolejne maszyny: szatkownice, krajalnice, maszyny do mielenia mięsa, tzw. wilki.